ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Συζήτηση σε ζευγάρια στο Λημνίδι

Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι μια συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους που ζουν στη Σαμοθράκη και έχει ως σκοπό της τη διασκέδαση και την επικοινωνία. Η συνάντηση είναι ανοιχτή στην καθεμία και στον καθένα που ζει στο νησί και θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια απλή συνομιλία με τους συντοπίτες του. 

Η συνάντηση πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 19:00, στο πρώην μπαρ Λημνίδι μέχρι να διακοπεί για καλοκαίρι. Η συζήτηση και οι υπόλοιπες δραστηριότητες γίνονται σύμφωνα με την τελευταίες οδηγίες σχετικά με τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Η συνάντηση περιλαμβάνει, με διαφορετική κάθε φορά, σειρά τα εξής: 

  • Check-in: Καθόμαστε σε έναν κύκλο σε εξωτερικό χώρο και ξεκινάμε τη συνάντηση λέγοντας ο καθένας το όνομά της/του.
  • Παιχνίδια/Energizers: Παίζουμε μουσική και άλλα απλά παιχνίδια που μας βοηθούν να ενεργοποιήσουμε σώμα και πνεύμα και να αφήσουμε πίσω τα άγχη της καθημερινότητας.
  • Συζητήσεις σε τριάδες/ζευγάρια: Χωριζόμαστε σε μικρότερες ομάδες και συζητάμε κάποια θεματική. Αυτή μπορεί να είναι για το εμπειρίες του παρελθόντος ή όνειρα για το μέλλον, ιδέες και επιθυμίες σχετικά με τη ζωή μας στο νησί και όχι μόνο. Η ιδέα είναι να ακούσουμε, να ακουστούμε και εν γένει να επικοινωνήσουμε ως άνθρωποι.
  • Συζήτηση στον κύκλο και check-out: Συζητάμε για την εμπειρία μας και αποχαιρετούμε τον κύκλο.

Τα λέμε τη Δευτέρα!